KRACO SUPER DELUXE AM/FM/SSB BASE STATION MODEL 2555FM
 
 
 
 
 
   

Apparaten är i fint skick, ej modifierad så långt jag vet. Har förvarats torrt och fint, fungerar som en standard Kraco,
dvs SSB enbart på kanal 24. Inga tendenser till beläggning av tobakskaraktär, en ren och ok låda som dessutom fungerar, vad mer kan man begära!
Om du går i tankarna att storleken har betydelse är detta drömlådan för dig, klar för tung och välljudande kommunikation på privatradiobandet.
När lådan tillverkades var standard nätspänning i Sverige 220 Volt, numera har vi tillgång till 230 Volt och det innebär ju inte att effekten minskat direkt sedan Televerkets godkännande...

Du kan alltså glömma ev. nätaggregat, bara att plugga i nätkontakten och ansluta dina stackade yagi-antenner i antennuttaget, here we go!

Bytes mot en mindre och kanske lite modernare låda, mitt radiobord sväller och kärringen är redo med stekpannan om det växer ytterligare.

Lämpligt bytesobjekt är en CRT SS-6900 allmode för 10-11 meter. Så om du är ägare till en sådan men suktar efter något "tyngre" har du chansen att knipa denna klenod.

Lådan står i Kinna och jag förbehåller mig rättan att välja bytesobjekt, och kan vi lösa detta utan att gynna logistikbranschen är det glädjande.

Info tar vi inledningsvis via mail och om du vill kontakta mig är min mailadress: Affären är klar och avslutad, tack för visat intresse!!!